image
 |  7 14 Лютого 2020 | 14:49

Директор заповідника «Старий Луцьк» розповів своє бачення долі Центрального ринку

Територія, на якій зараз знаходиться Центральний ринок, має стати туристично привабливим місцем, яка відповідає духу минулої епохи.

Про це у коментарі власкору "ВолиньUA" повідомив директор історико-культурного заповідника «Старий Луцьк» Павло Рудецький.

На думку директора історичного заповідника, Центральний ринок у такому вигляді в якому він є, лише відлякує туристів і псує імідж Луцьку.

"Там, де зараз розташований Центральний ринок, має бути стоянка для туристичних автобусів та чудова локація для лучан та гостей міста. Частина території може бути оформлена стилістично під ринок, який відповідає духу минулих часів. Де туристи зможуть придбати сувеніри, вироби майстрів, народних умільців. Ринок має зберігати колорит середніх віків. Тоді він гармонійно впишеться у оточуючий ландшафт, доповнить замок. Звісно, що в тому вигляді, в якому існує Центральний ринок зараз, він існувати не може", - висловив свою думку Павло Рудецький.

Читайте також: Штовханина, крики та погрози: на Центральному ринку Луцька зрізали ворота (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити