image
 |  263 6 Квітня 2024 | 15:22

Дискусії навколо Гоголя - це виявлення слабкої лінії оборони українців

Прошмигнув через мінне поле Гоголь, зайде вже по розмінованому і булгакоф, далі чєхов, чайковскій, паустовскій, гляди і успєнская з монгерштейном, повалій та лорак концертами по Україні гайнуть. Всі ж рідні, всє со с Украіни, с юга-запада расіі. А далі спільні серіальчики Вєчєров на хуторє рускіх зі своїм субетносом укрАінцамі, спільні концерти, молитви, освіта, спортивні команди, творчі колективи... Опа, а в Батурин ворота м@л@роси і відкрили - налітай братва: ріж, вішай, гвалтуй.

Ой, а ми ж не знали, що так станеться. Знали, знали, все ви добре знали - отримайте сповна. А поки оргазмуйте від свого, але нашого Гоголя, наш з роботою у вас славно справляється.

Дискусія навколо Гоголя і булгакова ще раз підтвердила і те, що м@л@росам нєт разніце на каком, отже ракет буде ще багато, а як инакше? Всім своїм єством сигналізують московитам і світові, що війна то громадянська, отже єдинокровних можна і треба придусити. Не пхайте носа до нас, ви ж свої каталонії з уельсами у вільне плавання не пускаєте? Ні? Так чому ''збунтававшим рєгіонам расії'' помагаєте?

Гоголь Талановитий? Так. Наш? Наш. НАШ!!!

        Та ще буде

Два дива твориться.

Сю ніч будуть в Україні

Родиться близнята.

Один буде, як той Гонта,

Катів катувати!

Другий буде... оце вже наш!

Катам помагати.

Наш вже в череві щипає....

Великий льох. Т.Шевченко.

Почитайте сю поему, лучче Пророка ніхто не напише про ваше м@лоросійство.

Багато наших, кровних, талановитих було. Ох і багато. Он і йов борецький з феофаном прокоповичем наші. Не штука мати сильну державу, яку задумали московити, а штука вміти її збудувати. І наші просвіщьоні тут, як тут. А вони знали як. Фундамент державі московитам заклали зі всіма ідеологемами москміра. Нашу назву і нашу історію московитам доєднали. Ось хто по справжньому засновники їхньої сучасної держави - УКРАЇНЦІ, такі ж, як і Гоголь.

Та відпустіть вже нарешті від себе гетьмана м@лоросійства. Не відкривайте майбутнім поколінням українців ворота Батурина.

Андрій МІЩЕНКО, політолог, аналітик, народний депутат VII cкликання від ВО «Свобода» (https://t.me/AndriyMishchenko_official)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити