image
 |  2 23 Березня 2019 | 08:44

Дітей луцького садочку годують гнилими овочами та фруктами

У луцькому дитячому садку №33, де не так давно сталося масове отруєння дітей, відомий проект "Таємний агент" провів власне розслідування, у якому показав чим і як годують дошкільнят.

Таємний агент Карина, влаштувалася на один день кухарем у їдальні садочку "Пролісок" та виявила масу недоліків та порушень, а саме на кухні використовують заборонений чинними нормами емальований та алюмінієвий посуд, використовують гнилі овочі та фрукти для приготування страв для дітей, але такі продукти харчування вже давно мали б бути у смітнику, а не в тарілках дітлахів.

Дивує те, що комірник пані Ольга, яка відповідає за якість продуктів в курсі справи, але проблеми у цій ситуації вона не вбачає, а навпаки вміло показує, як правильно обрізати гниль на фруктах та овочах.

В свою чергу, пані директор цього садочку, педагог з великим стежем, Тетяна Віталіївна теж не заперечує наявність проблем у дошкільному закладі й підтверджує, що у дітей бували розлади шлунку через погане харчування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відомо, чим харчуються діти у луцьких садочках

Борщ із гнилих буряків, пюре із зіпсованої картоплі, компот із надгнивших яблук - ось така перспектива харчування дітей у луцьких садочках.

Детальніше - у сюжеті "Таємний агент".

Дивитися з 2:20 хвилини...

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити