image
 |  14 8 Травня 2023 | 23:31

Діти у Луцьку знищують дитячу залізницю (ФОТО)

У Луцьку неповнолітніх дітей застали за знищенням майна дитячої залізниці.

Про це пише у соцмережі facebook лучанка Ірина Ільчук, - інформує ВолиньUA.

"Спіймала щойно трьох малолітніх засранців років 11 на проникненні в приміщення Дитячої залізниці. Мені страшно від того, що 11 річні діти перейняли від своїх батьків розуміння, що якщо в майна немає охоронця то можна просто прийти, проникнути в приміщення і нищити та виносити все, що є всередині. Дроти, Карл! Дроти! Я б не здивувалась, якби це робив дід років 80 ..розумію "звідки ноги ростуть ". Але щоб діти 2012 року народження крали дроти! Щоб зрозуміти весь цинізм ситуації - у них була з собою викрутка для проникнення .. Аби викликати поліцію, потрібно в буквальному сенсі тримати їх за руку. Скажу чесно з Бароном під боком це нескладно і цілком реально . Голосуємо ,як вчинити наступного разу: 1) Поліція, 2) хай дітки бавляться. Малих попередила ,що якщо ще бодай раз побачу їх просто поруч ,будуть в відділку", - емоційно висловлюється мешканка міста. 

Зазначимо, що дитячу залізницю вже давно мають взяти на баланс міської ради. Але наразі по суті майном ніхто не опікується.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинянка назбирала у лісі весняних грибів (ФОТО, ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити