image
 |  2 3 Грудня 2020 | 16:09

Дитяча посмішка та великий собака: луцькі прикордонники влаштували витуп у навчально-реабілітаційному центрі

Сьогодні у Міжнародний день людей з інвалідністю військовослужбовці Луцького прикордонного загону завітали до своїх підопічних у Рожищенський навчально-реабілітаційний центр.

Про це інформує пресслужба Луцького прикордонного загону.

 Аби подарувати дітям, які потребують особливої уваги, трішки позитиву та гарного настрою, прикордонники узяли з собою своїх чотирилапих напарників. Для хлопчиків та дівчаток кінологи влаштували показовий виступ, під час якого службові собаки продемонстрували майстерність у виконанні основних команд та навички у затриманні порушників кордону й виявленні зброї.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сільрада Підгайцівської ОТГ зібралася на останню земельну сесію (ФОТО)

 Інструктор-кінолог Валерій Шатров розповів дітям цікаві факти про чотирилапих помічників, про те як за ними доглядати та тренувати. А на завершення діти мали змогу погратися з собачками й охоче з ними фотографувалися.

 Директор закладу Тамара Сітовська подякувала охоронцям кордону за візит і подаровані дітям позитивні емоції та враження.

 Для прикордонників же найкращою подякою стали усмішки на дитячих обличчях.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити