image
 |  4 12 Травня 2021 | 19:58

Дитяча збірна луцького клубу GARDA – у призерах всеукраїнського чемпіонату (ФОТО)

Дитяча збірна луцького клубу GARDA гідно представила Волинь на Відкритому чемпіонаті Ліги джиу-джитсу України у версії GI (в кімоно), що відбувався 9 травня у Львові. Спортсмени дитячої збірної клубу та вихованці Луцької дитячо-юнацької спортивної школи №2 привезли п’ять золотих, чотири срібних та одну бронзову медалі.

Так, перше місце у своїх категоріях вибороли: Алан Санакоєв, Андрій Лукашук, Назар Бондаренко, Максим Заїка, Серафим Ковальчук.

Срібло у: Дениса Моісєєнка, Дмитра Торчила, Назара Копанчука та Богдана Маковського.

Бронзу виборов Михайло Назарук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бійці «Світязя» відправилися на Схід (ФОТО)

Дуже успішно себе показав також тренер і спортсмен дорослої збірної клубу GARDA Олександр Устимович, який став чемпіоном серед синіх поясів у віковій категорії 30+, а також чемпіоном у абсолютній категорії серед синіх поясів.

Загалом на Чемпіонаті взяло участь трішки більше 300 спортсменів.

«У нас зараз дуже активний сезон чемпіонатів. Через карантин дуже багато змагань перенесли на травень-червень. Наш клуб зараз у дуже активному змагальному режимі. Тільки виступили у Львові з дітьми, як уже 13-15 травня юнацька збірна буде виборювати нагороди на Чемпіонаті України з грепплінгу в Житомирі. Далі готуємося до відбіркового чемпіонату на світ із ММА, який відбуватиметься в Одесі. Маємо за ціль добре представити Волинь на національному рівні», – ділиться планами головний тренер клубу GARDA Михайло Савчук.

Тренування спортсменів та їх участь у змаганнях не була б можлива без постійної підтримки партнерів і спонсорів. Відтак, клуб GARDA дякує за допомогу і соціальну позицію компанії WEST AUTO HUB, Олексію Шмігелю та фітнес-клубу VCG, - зазначають у клубі GARDA.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пішов з життя учасник АТО з Волині

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити