image
 |  2 5 Січня 2021 | 09:37

«Дівчино з чорного «Опеля», відгукнися»: українець шукає жительку польського містечка, щоб подякувати

Водій-далекобійник із України шукає жительку міста Берунь (Сілезьке воєводство), щоб особисто подякувати за надану допомогу.

Як пoвідoмляє «Yavp.pl», українець на ім’я Артем написав до адміністратора Facebook-групи «Bieruń - Sprawy z Twojego miasta», щоб знайти польку, яка допомогла йому уникнути неприємностей, та особисто подякувати їй.

Історія трапилася 30 грудня 2020 року. Громадянин України мав їхати вантажівкою до Іспанії. Поки її завантажували товаром, чоловік пішов до магазину, щоб скупитися в дорогу. Як тільки він накупив необхідного, то отримав повідомлення, що автомобіль завантажений і його потрібно негайно забрати.

Українець намагався викликати Uber, щоб швидко доїхати на місце, однак це йому не вдалося. Спроби запитати номер таксі в перехожих теж нічого не дали. Тоді на допомогу прийшла «дівчина з чорного Опеля». Вона на власному авто відвезла чоловіка до його вантажівки. Якби він вчасно не прибув, то мав би проблеми. Через поспіх водій не запитав у дівчини, як з нею сконтактуватися, тому вирішив знайти її через соцмережу.

«Дівчина в чорному «Опелі» біля «Бєдронки», яка мені дуже допомогла, прошу відгукнися. Я той чоловік з України. Я хотів би подякувати тобі», - написав українець Артем.

Його допис вже зібрав чимало «лайків» та поширень. А «дівчина з чорного Опеля» отримала низку схвальних коментарів та подяк на свою адресу від жителів міста Берунь, які прочитали про історію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Польщі арештували українця: бив жінку, занурював головою в річку та погрожував убити

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити