image
 |  13 8 Серпня 2023 | 19:19

Дівчина з Володимира отримала 200 балів з української мови на НМТ

Ця чарівна дівчина на світлинах – одна з міських «200-бальниць», жителька Володимира Анастасія Гринишин. За результатами Національного мультипредметного тесту дівчина здобула 200 балів з української мови і показала високі результати з інших предметів. Упродовж всього навчання у ліцеї «Центр освіти» Волинської обласної ради Настя була відмінницею і закінчила ліцей із золотою медаллю. Тож результати НМТ стали ще одним підтвердженням її знань.

Про це пише Слово правди.

На жаль, Насті не було у переліку володимирських 200-бальників, які за ці досягнення отримали премії від міської ради, оскільки випускницю закладу обласного підпорядкування, дарма що мешканку міста, до категорії «міських» не відносять. Обласне управління освіти теж не спромоглося на те, аби привітати дівчину зі складеним на найвищий бал НМТ.

Утім, Анастасіїному успіху щиро радіє вся її рідня, друзі та вчителі. Усі вони тішаться здобутками дівчини і вболівають за те, аби їй вдалося вступити до омріяного вишу, чого й ми щиро бажаємо. Тим більше, що завзяття цій юнці не бракує: підкоривши національний мультипредметний тест, вона ще й Говерлу підкорила. Тож і наступні життєві вершини їй точно здолати під силу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Володимирі засудили жінку за обмін 50 злотих у валютників

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити