image
 |  7 25 Жовтня 2019 | 16:03

Дівчинка, яку збили на переході у Луцьку, потребує допомоги

На вулиці Володимирській у Луцьку учора, 24 жовтня, Volkswagen збив дівчинку, ученицю 4 класу, яка поверталася із другої зміни у школі. Зараз дівчинка перебуває у важкому стані в реанімації, тож закликають допомогти родині фінансово.

Про це у соцмережах повідомляють знайомі родини дівчини,- пише ВолиньПост.

"Вчора трапилась велика біда - авто збило Соломійку на пішохідному переході. Дитина у дуже важкому стані в реанімації. УСІХ НЕБАЙДУЖИХ ПРОШУ ПРО ДОПОМОГУ!", - пише користувачка Ольга Устименко.

Картка мами потерпілої Бенедик Ольги: 4149 4991 2596 4971

Нагадаємо, дорожньо-транспортна пригода сталася близько 18 години. За кермом автомобіля перебував 54-річний житель обласного центру. Попередньо встановили, що водій допустив наїзд на 10-річну місцеву жительку, котра перетинала проїжджу частину дороги нерегульованим пішохідним переходом.

Внаслідок ДТП перехожа отримала тілесні ушкодження. Її госпіталізували у відділення реанімації Обласної дитячої клінічної лікарні.

За фактом автопригоди слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає, зокрема, позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві підтвердили випадок дифтерії у 9-річного хлопчика

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити