image
 |  4 6 Грудня 2019 | 08:15

Дивно чути оцінки від дилетанта у лісовій сфері, – Грицюк про Бондаря

Мені дивно чути закиди у профанації на адресу тимчасової контрольної комісії від депутата Володимира Бондаря, який є дилетантом у лісовій сфері та отримав високу посаду, не маючи відповідного досвіду роботи.

Про це у коментарі власкору "ВолиньUA" заявив депутат Волинської облради, голова тимчасової контрольної комісії з питань лісової галузі Анатолій Грицюк.

Обранець громади прокоментував слова депутата, колишнього заступника Державного лісового агентства України Володимира Бондаря, який у інтерв'ю виданню "Конкурент" критично висловився щодо результатів роботи тимчасової комісії обласної ради з питань лісової галузі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Податки від лісової сфери Волині зросли, оскільки лісів рубають удвічі більше, – депутат Волиньради

"Мені дивно чути такі оцінки від людини, яка незрозуміло як отримала високу посаду серед топ-менеджменту лісової галузі України. Адже Володимир Бондар навіть немає необхідного 5-річного стажу роботи у лісовій сфері. По суті, ця людина – дилетант у лісовій галузі. Як вона може давати якісь серйозні оцінки роботі комісії?" – зазначив Анатолій Грицюк.

Також депутат порадив Володимиру Бондарю провести незалежний аудит, якщо він вважає оцінку комісії стану лісової галузі Волині необ'єктивною. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ«Зробимо їх ще раз»: громадам Волині втричі урізали «соцеконом» – Берестечко і Рожище матимуть нуль

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити