image
 |  2 11 Жовтня 2021 | 20:02

Дивом вижила: 12-річна дівчинка випала з сьомого поверху (ВІДЕО)

У Дніпрі медики рятують 12-річну дівчину, яка випала з сьомого поверху. Її врятували гілки, на які вона впала. Зараз школярка знаходиться в реанімації, але вже прийшла до тями.

Про це повідомляє ТСН.

Вона разом із друзями гуляла в закинутій будівлі в середмісті. Через те, що аварійну споруду не охороняють, там постійно збирається молодь та безхатьки.

Близько 10 вечора дівчина сиділа на підвіконні, коли на гомін підлітків прийшов чоловік із ліхтариком. Поки діти говорили з ним, дівчина раптом випала з вікна. Її життя врятувала купа гілля та сміття під будівлею. «Тут досить і з третього впасти на бетон, щоб загинути. Жива залишилася, замортизували гілки. Як я їх буду ганяти? І що я там зроблю один проти натовпу п'яної молоді?», - розмірковує охоронець території.

Медики кажуть, у дівчини переломи та забиття, але загрози для життя немає. «Стан повністю стабілізовано. Життю дитини нічого не загрожує, вона вже в ясній свідомості. Але самого моменту вона не пам'ятає, була втрата свідомості, тому щось докладніше з'ясувати не вдається», - розповідає завідувач відділенням реанімації обласної дитячої лікарні Сергій Єгоров.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трагедія на Волині: дідусь покінчив з життям

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити