image
 |  11 29 Листопада 2022 | 14:48

Дивує неповага деяких псевдовояків та липових експертів до боєздатності ворога, - волинський боєць «Легіону Свободи»

Ворога не можна недооцінювати, тому мене дивує неповага деяких псевдовояків та липових експертів до боєздатності російських окупантів.

Про це у інтерв'ю розповів боєць «Легіону Свободи», майор МВС, командир 2-ої роти «СІЧ» полку особливого призначення «Київ» Максим Морозов.

"Потрібно зняти рожеві окуляри й усвідомити, що сучасна війна – це далеко не завжди поділ сторін противників на чорне і біле в контексті професіоналізму. Мене дивує неповага деяких псевдовояків та липових експертів до боєздатності ворога. Наслідки недооцінки сил супротивника – це втрата життів українських військових, втрата територій. Дуже зручно сидіти в тилу і розповідати про чмобіків. Я рекомендую всім тиловим героям поїхати на фронт, зустрітись лице в лице з чмобіком, прийняти бій і лише після цього щось розповідати… Передаю великий привіт зі справжнього пекла бойових дій всім тим, які героїчно «воюють» в тилових областях і розповідають про чмобіків. Так, це справді мобілізовані бійці, частина з них недостатньо підготована, ще більше частина – невмотивована. Але в будь-якому разі, це бійці зі зброєю, які готові будь-якої миті тебе вбити. Пройшовши певні навчання чи побувавши в боях, вони можуть стати професіоналами", - заявив у інтерв'ю Максим Морозов.

"Так, неприємно, коли розвіюються ілюзії, але куди небезпечнішим є ілюзорне бачення сучасної війни, а особливо серед тих, хто вперше потрапляє на передову і навіть не розуміє, з яким сильним противником доведеться мати справу. Багатьох наших бійців, які щодня стикаються з цим всім арсеналом ворога, дуже дратують розповіді про те, що їм протистоять чмобіки, які буцімто не вміють нічого, окрім як бездумно гинути», - додав боєць.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити