image
 |  2 12 Березня 2019 | 17:14

Для груп підтримки Порошенка в Луцьку масово бронюють номери в готелях?

До приїзду Порошенка до Луцька збираються масово звозити працівників бюджетної сфери, і для них бронюють номера в готелях.

Як стало відомо «ВолиньUA», до Луцька планують масово залучити «бюджетників», бронюючи для них місця в готелях обласного центру Волині.

Очевидно, до приїзду Гаранта люди з БПП готуються заздалегідь, а також планують залучити до них максимальну кількість мешканців. Не стануть винятком і працівники лісової галузі Волині.

Групи підтримки Порошенка поселять у луцькі готелі, тож станом на сьогодні, 13 березня, в більшості готелів номери заброньовані. Принаймні, як запевняють адміністратори закладів, вільні номери будуть доступні лише після 14 березня.

Як стало відомо «ВолиньUA», у центральному готелі міста – готелі «Україна», а також інших популярних готелях саме з цієї причини станом на 13 березня вже заброньовані практично всі стандартні готельні номери та «напівлюкси».

Читайте також: Волинських студентів агітують «за бонуси» їхати на зустріч з Порошенком

Нагадаємо, що 14 березня на Волинь завітає президент України Петро Порошенко.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити