image
 |  2 7 Травня 2020 | 21:23

Для Саакашвілі знайшли посаду: Зеленський підписав указ

Президент Володимир Зеленський призначив експрезидента Грузії та колишнього очільника Одеської ОДА Міхеіла Саакашвілі головою Виконавчого комітету реформ.

"Щиро вітаю Міхеіла Ніколозовича з новим відповідальним викликом. Вірю, що він зможе надати імпульс Національній раді реформ та допоможе в здійсненні важливих змін у житті країни", - заявив президент. 

Як повідомляє Суспільне, відповідний указ Зеленський підписав 7 травня.

Також цим указом президент призначив Олександра Ольшанського заступником голови Виконавчого комітету реформ.

Указ набирає чинності з дня його опублікування.

Окрім того, документом внесено зміни до указів Глави держави щодо єдиної державної політики реформ в Україні, забезпечення діяльності Національної ради реформ і Виконавчого комітету реформ та положення про Національну раду реформ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Одіозний «слуга народу» Брагар вніс пропозицію скасувати вивчення історії України в 5 класі

Що відомо:

22 квітня експрезидент Грузії та екскерівник Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі заявив, що президент Володимир Зеленський запропонував йому посаду віцепрем'єра з реформ.

30 квітня лідер фракції "Слуга народу" Давид Арахамія заявив, що Саакашвілі не стане віцепрем'єром, однак буде працювати в українській владі в "іншому форматі" на новій посаді.

Економіст і радник президента Олег Устенко заявив, що не вважає вдалим реформатором колишнього очільника Одеської ОДА та експрезидента Грузії Міхеїла Саакашвілі, чию кандидатуру Офіс президента розглядає на пост віцепрем'єра.

На зустрічі з фракцією "Слуги народу" Саакашвілі запевнив, що не збирається конфліктувати з міністром МВС Арсеном Аваковим та іншими представниками влади.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити