image
 |  7 16 Листопада 2019 | 12:06

Для Волині погодили збільшення обсягу коштів ДФРР на пускові у 2019 році об’єкти: які саме?

В Міністерстві розвитку громад та територій України для Волині погодили збільшення обсягу коштів ДФРР на пускові у 2019 році об’єкти.

Про це інформує відділ інформаційної політики облдержадміністрації.

Зважаючи на завершення бюджетного періоду та у зв’язку із необхідністю завершення будівельних робіт на об’єктах з високою будівельною готовністю, що фінансуються за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку та з метою концентрації бюджетних коштів на пускових у поточному році об’єктах, враховуючи пропозиції органів місцевого самоврядування, райдержадміністрацій та підрядних організацій обласна державна адміністрація подала пропозиції щодо внесення змін у фінансування проектів, що реалізуються за рахунок коштів ДФРР. Їх озвучив заступник голови обласної державної адміністрації Валентин Цьось на засіданні Комісії з відбору інвестиційних програм і проєктів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися у 2019 році за рахунок коштів ДФРР. Комісія відбулася в п’ятницю, 15 листопада 2019 року, у Міністерстві розвитку громад та територій України у Києві.

Читайте також: Усі 54 ОТГ Волині працюватимуть напряму із Держбюджетом, – Офіс реформ

Так, відповідно до наданих пропозицій, члени комісії погодили перерозподіл коштів ДФРР на загальну суму 10,9 мільйона гривень. Кошти закумулюють на ті інвестиційних проєкти регіонального розвитку, які планують завершити у 2019 році:

- «Загальноосвітня школа I—III ступеня на 198 учнів в с. Любохини Старовижівського району — будівництво» (1,05 мільйона гривень);

- «Нежитлове приміщення по вул. Незалежності, 27б, у с. Павлівка Іваничівського району — реконструкція під центр надання адміністративних послуг та адміністративний центр» (2,2 мільйони гривень);

- «Комунальне підприємство “Волинський обласний медичний центр онкології” по вул. Тімірязєва, 1, у м. Луцьку — капітальний ремонт корпусів з термореновацією будівель» (5,1 мільйона гривень для завершення першочергових робіт);

- «Опорний навчальний заклад "Люблинецька загальноосвітня школа I - III ступеня Люблинецької селищної ради Волинської області"( 2,6 мільйона гривень).

Відповідно цей обсяг коштів ДФРР буде зменшено по інших інвестиційних проєктах регіонального розвитку у зв’язку з економією коштів чи загрозою їх невикористання.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити