image
 |  0 14 Вересня 2021 | 13:53

Для Зеленського нові смерті і поранення українських захисників - це вже навіть не статистика, - депутат Волиньради

Кожен ранок розпочинається з сумних подій: російські загарбники вбили та поранили українських воїнів. Сьогодні повідомили, що загинув ще один солдат ЗСУ. За минулі вихідні вбито 4 українців. А наша влада мовчить.

Про це написав на своїй сторінці в мережі facebook голова Волинської "Свободи", керівник фракції ВО "Свобода" у Волинській обласній раді Анатолій Вітів.

"Зеленський просто не помічає того, що відбувається на Донбасі. Для нього нові смерті і поранення українських захисників - це навіть не статистика. Їх ніби не існує. Головне для гаранта - добитися від Путіна нової безглуздої зустрічі.

Щодня внаслідок ворожих обстрілів ми втрачаємо своїх захисників У серпні на Донбасі загинуло 9 і були поранені 27 українських військових. Без обстрілів за останній місяць літа минули лише два дні. 27 липня була річниця чергового так званого "всеосяжного режиму припинення вогню" від Зеленського. За рік його дії зафіксували понад 2000 обстрілів з боку російських окупантів.

Бездіяльність української влади щодо подій на Донбасі ганебна і небезпечна. Їй немає жодного виправдання. Чи можна собі уявити, щоб влада будь-якої держави дозволяла собі настільки не цінувати життя своїх громадян? Настільки боятися відповісти на дії агресора?

Нам постачають безглузду інформацію про заборонене озброєння. Годують зверненнями в ОБСЄ. Це знущання над українськими воїнами. Чи можна собі уявити, щоб подібним чином діяв Ізраїль? Та вони підняли б усю військову машину, щоб ворог дорого заплатив за смерть чи поранення кожного свого військового. Ми ж навіть не можемо дати адекватну відповідь агресору! Хоча маємо повне право на застосування будь-яких видів озброєння, не питаючи і не звітуючи ні перед ким. Бо це наша земля і наші герої", - написав депутат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Посеред білого дня: у Луцьку вандали побили скло автомобіля (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити