image
 |  0 9 Грудня 2017 | 11:32

«ДНР» анонсували відкриття свого представницького центру у Фінляндії

У «ДНР» заявляють, що 9 грудня у Гельсінкі, що в Фінляндії, відкриється так званий «представницький центр» самопроголошеної «республіки».
Про це повідомляють сепаратистські ЗМІ із посиланням на «міністерство закордонних справ ДНР», інформує ТСН. 
«Завтра, 9 грудня 2017 року, в місті Гельсінкі (Фінляндія) відбудеться урочисте відкриття Представницького центру ДНР», - зазначила співрозмовниця агентства.
Інформується, що цей «центр» був заснований восени 2016 року і протягом року виконував деякі функції. Після урочистого відкриття він розширить свою діяльність в країні. Представництво очолює фінський політолог Йохан Бекман.
Згідно з інформацією, на урочисту церемонію відкриття запрошені близько півсотні гостей, в тому числі представників політичних і громадських сил Фінляндії. В рамках заходу планується онлайн-відеоконференція між окупованим сепаратистами Донецьком і Гельсінкі.
Нагадаємо, раніше бойовики незаконної збройної організації "ДНР" заявили про відкриття "представницького центру" в Греції. Керує "центром" співорганізатор грецького суспільства Safe Donbass Андреас Заферіс. Під час відкриття "представництва" бойовиків він заявив, що "незабаром, такі ж центри відкриються і в інших європейських державах".
Офіційна влада Греції вже поспішила повідомити, що "представницький центр" бойовиків не має офіційного статусу, і Афіни ніколи не визнавали самопроголошену "Донецьку республіку".

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити