image
 |  18 22 Листопада 2020 | 14:04

До 25-ої річниці творчості волинська художниця презентувала персональну виставку (ВІДЕО)

У Луцьку відкрилась персональна виставка Тетяни Мялковської. Подія поєднала у собі дві важливі часові відмітки в житті авторки – цьогоріч у квітні вона відзначила 50-річний ювілей і 25-річчя своєї творчої діяльності.

Про це розповіла «Суспільному» художниця.

Тетяна Мялковська - педагог, громадська діячка, учасниця пленерів. Одна з її картин увійшла до Золотого фонду нації. Твори художниці є у збірках музеїв світу. Педагогиня Олена Штик розповідає, що щороку художниця проводить заняття з арт-терапії у Заболотівській спеціалізованій школі. Там навчаються дітки з порушенням інтелектуального розвитку.

Тетяна Мялковська колекціонує картини волинських художників. Мисткиня каже: життя та творчість на Волині перетворили її з галицької пані на волинську.

Малярство на полотні, розписаний батик та дошки, усього 100 творів презентують «Палітру мрій» Тетяни Мялковської. Виставка триватиме у Великій залі Галереї мистецтв ВО НСХУ протягом місяця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У мережі показали ретро-фото Владичої вежі Луцького замку

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити