image
 |  0 13 Жовтня 2021 | 22:02

До Дня захисників і захисниць: ТНМК презентував знятий поблизу бойових дій кліп (ПРЕМ'ЄРА)

Гурт ТНМК випустив кліп на пісню "ПМ'ТЙ" (Пам'ятай). Колектив презентував сингл до Дня захисників і захисниць - 14 жовтня.

Режисер кліпу Віктор Придувалов. Головну роль зіграла волонтерка й доброволець-парамедик Аліна Михайлова. Прем'єрою кліпу артисти поділилися в Instagram. Відео опублікували на офіційному каналі YouTube гурту.

Знімали відеороботу ще в травні в місті Щастя Луганської області, що в 1 км від зони бойових дій. Уперше ТНМК потрапив сюди на початку бойових дій і зіграв для захисників у бліндажі. Коли музиканти обирали місто, амбасадорами якого стали в проєкті "Натхнення Сходу", то згадали про перший виступ.

"Вибір міста поєднався і з тематикою пісні - поки світ хитається, усі ми робимо своє, про щось мріємо й когось любимо. На цих трьох черепахах і тримається щастя. І якою б чорною не ставала темрява за вікном, нам лишається діяти, мріяти й любити", - описали учасники гурту ідею кліпу.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити