image
 |  4 14 Серпня 2018 | 17:19

До довічного ув'язнення засудили вбивцю двох дівчат

Двоє дівчат із Маріуполя, познайомившись з раніше засудженим за вбивство, навіть не здогадувалися, що це буде останній день їхнього життя.
Про це повідомляє "Експрес-онлайн" з посиланням на Єдиний державний реєстр судових рішень.
Спочатку зустріч святкували в кафе, а потім дівчата запросили чоловіка та його друга до себе додому, де продовжили хмільне застілля цілу ніч. Коли вранці друг пішов, а одна з дівчат лягла спати, колишній торяжник зайнявся з іншою любощами за взаємною згодою. Під час статевого акту затягнув партнерці шию мотузкою і утримував, поки та не перестала дихати. Щоб позбутися небажаного свідка, вирішив позбавити життя й іншу дівчину, яка спала в сусідній кімнаті. Накинув на шию відрізок господарської мотузки і задушив. Після скоєння умисного вбивства стер відбитки пальців з дверних ручок, пляшок та склянок, підпалив речі в спальних кімнатах і залі.
У судовому засіданні обвинувачений своєї вини не заперечував. Пояснював, нібито перша дівчина під час любощів сама попросила, щоб прив'язати їй руки та ноги до ліжка, а також надіти мотузку на шию і трохи придушити. Але він нене розрахував сил і занадто перестарався. Друга дівчина в момент нападу на неї прокинулася і почала чинити опір. Та проти фізично сильного чоловіка не могла нічого вдіяти.
Вироком колегії суддів Іллічівського районного суду Маріуполя душогуба позбавлено волі на довічно. Крім того, на користь сестри власниці квартири з нього стягнуто 31578 гривень матеріальної шкоди.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:  10-класник заступився за жінку та отримав ножове поранення

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити