image
 |  0 25 Жовтня 2021 | 17:22

До кінця 2021 року планують відкрити маршрут «Луцьк – Рокині»

До кінця 2021 року заплановано провести конкурс на приміському маршруті “Луцьк-Рокині”.

Про це повідомили у відділі транспорту Луцької міськради.

Загалом відділ транспорту цього року оголосив конкурси на залучення перевізників на маршрути №№ 6, 9, 12, 24, 30, 32, 117, 149.

Внесено зміни в мережу автобусів за маршрутами: № 9 “Теремнівська – Вересневе” (добавлено 1 автобус), № 19 “Окружна — с.Сапогове” (внесено зміни в частині руху до с.Жабка, добавлено 2 автобуси), № 22 “Карбишева — с.Княгининок” (продовжено до с. Княгининок), № 29 “Карбишева — с.Великий Омеляник” (продовжено до с. Великий Омеляник).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У місті на Волині - аварія на перехресті: працюють медики та поліція (ВІДЕО)

Відкрито автобусний маршрут №30 “с.Богушівка — Дубнівська (кільце)” та залучено 6 великогабаритних автобусів. Також великогабаритні автобуси залучені на маршрутах №№ 12, 24, 32. У зв’язку із утворенням Луцької міської територіальної громади проведено конкурс та визначено перевізника на приміських маршрутах №117 “Луцьк - Клепачів” та №149 “Луцьк — Озерце”.

До кінця року заплановано провести конкурс на приміському маршруті “Луцьк - Рокині”. Планується організація спеціальних-регулярних перевезень до с. Озденіж транспортними засобами КП «Луцьке підприємство електротранспорту».

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити