image
 |  0 15 Травня 2022 | 07:11

До ліквідації аварійної ямковості на волинському автошляху залучили ще одного підрядника (ФОТО)

Продовжуємо забезпечувати безпечний проїзд автошляхом Н-22 Устилуг – Луцьк – Рівне на ділянці, що пролягає від м.Луцька до межі з Рівненською областю.

Про це інформує Служба автомобільних доріг у Волинській області.

До ліквідації аварійної ямковості на цьому відтинку шляху Службою автомобільних доріг у Волинській області залучено ще одного підрядника – ТзОВ «Унідор Сервіс».

Ліквідація вибоїн дорожнього покриття цим підприємством проводиться пневмоструменевим методом. Працює одночасно дві-три спеціалізованих дорожніх машини.

Такі роботи вже завершено на дорожньому покритті двох смуг правого проїзду між населеними пунктами Піддубці – Дерно, ліквідовано 3 280 м2 вибоїн. Сьогодні дорожня техніка працює на км 110 - км 117 лівого проїзду.

Водночас на інших ділянках відрізку дороги Н-22 між обласним центром і межею з Рівненщиною проведено роботи з ліквідації аварійних вибоїн гарячою асфальтобетонною сумішшю.

Працювало підрядне підприємство ТзОВ «Луцькавтодор-Сервіс», за тиждень, що минув, ліквідували ямковість на проїзній частині площею більше 600 м2, з початку нинішнього року цей показник становить понад 2 700 м2.

Дорожники працюють і на інших автомобільних дорогах державного значення з високою інтенсивністю руху – М-07, М-19, Р-15, Р-14, а також на окремих територіальних дорогах.

З початку поточного року на автошляхах державного значення Волинської області ліквідовано близько 35 тис. м2 ямковості.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити