image
 |  0 25 Жовтня 2022 | 08:28

До муніципалів все частіше звертаються невдоволені лучани

У першому півріччі 2022 року до луцьких муніципалів надійшло 1129 звернень громадян.

Про це йде мова у звіті департаменту за відповідний період року.

За звітний період до департаменту надійшло 1129 звернень, в тому числі 582 – через «гарячу лінію ГШР», 32 – Facebook, 227 – відділ комунікацій «15-80», 15 – «Відкрите місто», 273 – письмових. Усі звернення були розглянуті, а заявники проінформовані про результати вжитих заходів.

З метою оперативного реагування на звернення громадян, в департаменті функціонує відділ «Група швидкого реагування». В обов’язки інспекторів даного відділу входить: оперативне реагування на звернення мешканців громади, забезпечення охорони публічного порядку на території міста, патрулювання міста, зокрема парків та центральних вулиць, з метою недопущення різного роду правопорушень.

Інспектори відділу «Група швидкого реагування» на постійній основі здійснюють патрулювання Центрального парку культури та відпочинку імені Лесі Українки у вигляді піших патрулів з метою забезпечення охорони громадського порядку, збереження цілісності комунального майна, запобігання проявів актів вандалізму, недопущення вилову риби з каналів тощо.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити