image
 |  9 3 Травня 2023 | 16:46

До наступної зими у Луцьку хочуть відремонтувати 993 під'їзди

З метою належного функціонування господарства Луцької міської територіальної громади в умовах осінньо-зимового періоду 2023/2024 років підприємства ЖКГ запланували відремонтувати вхідні двері, встановити пружини та засклити вікна у 993 під'їздах.

Про це йшла мова під час засідання виконавчого комітету Луцької міськради, - пише ВолиньUA.

Члени виконавчого комітету затвердили заходи з підготовки господарства до роботи на цей період.

Директор департаменту житлово-комунального господарства Микола Осіюк коротко ознайомив членів виконавчого комітету, що планують виконати протягом літа.

Зокрема, підприємства ЖКГ запланували відремонтувати вхідні двері, встановити пружини та засклити вікна у 993 під'їздах, виконати ремонт покрівель у 68 житлових будинках та провести косметичний ремонт 35 під’їздів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Організував побори з волинських тюрем: Депутата Львівської облради від ЄС засудили до 5 років за гратами

ДКП “Луцьктепло” має здійснити капітальний ремонт дахової котельні на вулиці Гордіюк, 20а, виконати поточний ремонт 45 центральних теплових пунктів та 43-х котелень. Заплановано модернізувати 11 котлів, виконати поточний ремонт теплових мереж.

У планах комунального підприємства “Луцькводоканал” - заміна окремих ділянок каналізаційних мереж довжиною 0,152 км, встановлення залізобетонних кришок на водопровідних та каналізаційних колодязях (80 од.). Заплановано виконання інших робіт.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити