image
 |  2 26 Грудня 2017 | 09:18

До Нового року українцям можуть підвищити тарифи на електроенергію та газ

НКРЕКП може затвердити дане рішення на засіданні 28 грудня.
Про це 26 грудня 2017 року повідомляє сайт «ЮА1 Медіа».
Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг проведе 28 грудня засідання, на якому може затвердити підвищення тарифів на електричну енергію та газ в межах 15-25%.
[embed]https://video.espreso.tv//video/2017/12/ujc_254191_480p.mp4[/embed]
Таку думку в ефірі телеканалу «Еспресо» висловив експерт з питань енергетики Андрій Герус.
У четвер (28 грудня – ред.) Має бути рішення від національної комісії, на скільки зростуть тарифи для виробників електроенергії. І, відповідно, на стільки зросте і середня ціна на електроенергію, а якщо зросте ціна – виростуть тарифи для споживачів, – сказав Герус.

За його словами, саме з цією метою президент Петро Порошенко в суботу, 23 грудня, підписав указ про призначення двох нових членів НКРЕКП, за рахунок чого тепер в комісії буде кворум.
Як зазначив експерт, за рахунок того ще таке рішення буде прийнято фактично напередодні святкування Нового року і народні депутати вже будуть перебувати на відпочинку зупинити чергове подорожчання не буде можливості.
Нагадаємо, прем'єр-міністр України Володимир Гройсман повідомив, що ціна на газ для населення може бути переглянута в наступному опалювальному сезоні.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити