image
 |  2 7 Листопада 2017 | 08:24

До обласного бюджету Волині надійшло 2,8 мільярда гривень доходів

За десять місяців поточного року бюджет Волині отримав 2,8 мільярдів гривень доходів.

Про це під час оперативної наради у Волинській ОДА повідомив директор департаменту фінансів облдержадміністрації Ігор Никитюк.

Так, зі слів директора департаменту фінансів облдержадміністрації Ігора Никитюка, станом на 1 листопада поточного року до загального фонду місцевих бюджетів області надійшло майже 2,8 млрд грн власних доходів або 109,6 % до запланованого на 10 місяців 2017 року, що на 754,9 млн грн або на 36,9 % більше, ніж за відповідний період минулого року. Зокрема, у жовтні місцеві бюджети області отримали на 53,6 млн грн доходів більше, ніж у вересні 2017 року. Виконані усі зведені бюджети області. На 109,5 % забезпечено надходження до загального фонду  обласного бюджету, понад план залучено 39,3 млн грн.

Уже забезпечено виконання річних планів надходжень до Іваничівського районного бюджету, бюджетів Устилузької, Смолигівської, Шацької, Заболоттівської і Княгининівської об’єднаних територіальних громад та до 189-ти бюджетів сільських, селищних і міст районного значення рад. 

Але в області є приклади невиконання місцевих бюджетів. В першу чергу це стосується бюджету Осівцівської сільської ради Камінь-Каширського району, виконання річного показника надходжень якого на сьогодні забезпечено лише на 58 %. Окрім того, менше 80-ти % до запланованого на рік виконані бюджети наступних сільських рад: Марковичівської Локачинського району, Романівської Луцького, Згоранської і Нудиженської Любомльського (за результатами виборів 29 жовтня ц.р. увійшли до Головненської ОТГ), Великоосницької Маневицького, Велимченської Ратнівського, Кобченської Рожищенської та Грабівської Шацького району.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити