image
 |  4 18 Листопада 2019 | 19:45

До парламенту Білорусі не пройшов жодний опозиціонер

Згідно з попередніми результатами парламентських виборів у Білорусі до нижньої палати парламенту не пройшов жоден опозиційний кандидат.

Попередні підсумки голосування опублікувала 18 листопада Центральна виборча комісія Білорусі, – інформує "Радіо Свобода".

До Палату представників Національних зборів, за даними ЦВК, обрані представники Білоруської патріотичної партії, Республіканської партії праці і справедливості, Ліберально-демократичної партії, Білоруської аграрної партії, комуністи, а також представники громадського об'єднання «Біла Русь». Усі вони підтримують політику влади.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вибори у Білорусі: ЦВК звітує про рекордну явку

У минулому скликанні нижньої палати білоруського парламенту, працювали двоє опозиційних депутатів – Ганна Канопацька з Об’єднаної громадянської партії і Олена Анісим з «Товариства білоруської мови».

На цьогорічних виборах майже всі опозиційні кандидати були відсіяні владою в процесі реєстрації та агітаційного періоду.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити