image
 |  0 10 Грудня 2019 | 09:02

До питання Криму на саміті дійдуть через чотири місяці

Президент України планував на зустрічі лідерів “нормандського формату” порушити питання анексованого Росією Криму, проте до детального його обговорення не дійшли.

Про це Володимир Зеленський розповів під час спілкування з українськими журналістами, – повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Чесно кажучи, я готувався предметно і дуже хотів обговорювати це питання. Я не буду брехати, тому що на першому ж питанні про розведення - у мене своя позиція - ми дуже довго витратили. 30-40 хвилин ми витратили часу на одне питання, потім обмін - він пішов легше... До Криму детально ми не дійшли", - зазначив Зеленський, але додав, що у своїй вступній промові про Крим говорив.

Водночас Президент нагадав, що за чотири місяці має відбутися наступний “нормандський саміт” і пообіцяв порушити там питання анексованого Криму.

Як повідомляв Укрінформ, під час спільної з іншими лідерами "нормандської четвірки" пресконференції у Парижі Володимир Зеленський заявив про неможливість федералізації України, а також поступок територіями, у тому числі Кримом чи Донбасом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський і Путін зайшли в штики і не домовились про кордон, - ЗМІ

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити