image
 |  697 20 Грудня 2023 | 22:31

До рідної школи на Волині завітав воїн-захисник (ФОТО)

Теплими обіймами, радісними емоціями, сльозами щастя та надії були наповнені стіни Велимченського ліцею на Волині. Адже в гості до рідної школи завітав із зони бойових дій Воїн-Захисник – випускник цього навчального закладу Іван Миколайович Півень.

Про це повідомляє Типове Ратне

Із передової привіз вихованцям символічний подарунок - прапор із підписами Воїнів-Захисників, котрим неодноразово діти відправляли свої листи, малюнки та волонтерську допомогу.

«Це те, що нас зігріває, те, що робить сильнішими і вселяє віру у Перемогу» - говорив Іван.

Теплі миті зустрічі розділив Захисник також зі своїм класним керівником, Мирославою Маркіянівною, до якої він завітав на урок у клас, в якому навчався. Поділився "сокровенним", розповів про велику ціну свободи... Та попри все, Іван залишається оптимістом, заряджає своїм позитивом і побратимів, і вчителів, вселяє віру в Перемогу та мирне майбутнє!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В село на Волині перестала їздити маршрутка: влада обіцяє підписати договір із перевізником

Низький уклін тобі, Іване, та всім Захисникам, що стоять на варті свободи й незалежності нашої держави! Сердечно дякуємо за неоціненний подвиг в ім'я України та світлого майбутнього! Героям Слава!

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити