image
 |  13 20 Травня 2021 | 12:38

До святкування Дня вишиванки долучились працівники Городищенської громади

Працівники Городищенської громади долучились до відзначення свята День вишиванки.

Про це «ВолиньUA» повідомили в пресслужбі громади.

Щороку в третій четвер травня відзначається Всесвітній День вишиванки. Цього року святкування припало на 20 травня. У Городищенській громаді вшановують українські традиції, тому з метою популяризації серед населення та участі у святі, в робочий день одягають вишиванку.

Вишиванка – це не тільки національне вбрання українців, а й святиня народу, яка несе в собі духовне багатство, мудрість і традиційний зв’язок багатьох поколінь. Сьогоднішня українська вишивка – результат унікальної духовно-матеріальної еволюції нашого народу, етнічна спадщина та національний бренд, відомий в усьому світі.

Також в громаді запрошують до фшелмобу до Дня вишиванки. Для цього потрібно одягти вишиванку, зробити селфі та завантажити святкову світлину до Фейсбуку, обов’язково вказавши в описі до фото хештег – #ГородищенськаТГувишиванці. Також будемо дуже вдячні, якщо ви вкажете геолокацію Городищенської громади, відмітившись на нашій офіційній сторінці у соцмережі.

  

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити