image
 |  9 15 Травня 2019 | 12:15

До вбивства засудженого у луцькому СІЗО причетний продавець наркотиків

До вбивства засудженого у  луцькому СІЗО  причетний мешканець Володимира-Волинського. 

Про це інформує сектор комунікації поліції Волинської області.

Нагадаємо, 7 травня, до чергової частини Луцького відділу поліції надійшло повідомлення про те, що в слідчому ізоляторі помер 44-річний засуджений. Слідчі за цим фактом розпочали кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України. 

У рамках досудового розслідування встановлено, що засуджений за злочини, пов’язані з незаконним обігом наркотиків, 42-річний житель Володимир-Волинського району під час конфлікту наніс тілесні ушкодження 44-річному співкамернику, жителю Хмельницької області, засудженому за вчинення грабежу. 

Згодом від отриманих травм потерпілий помер. 

Слідчі Луцького відділу поліції за погодженням з процесуальним керівником Луцької місцевої прокуратури оголосили 42-річному волинянину про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України. Мова йде про умисне вбивство. Досудове розслідування триває. 

Нагадаємо, що у Ковелі за скоєння умисного вбивства волинянку засудили до семи років позбавлення волі. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Заламали руки, побили камери, погрожували вбивством: на Волині митники напали на журналістів

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити