image
 |  7 11 Січня 2021 | 17:54

До Волинської облради завітали колядники (ФОТО)

З різдвяними віншуваннями до обласної ради завітав колектив військової частини 1141 Нацгвардії України.

Про це інформує Волинська обласна рада.

За доброю традицією у період новорічно-різдвяних свят в головній адмінбудівлі області лунають колядки та різдвяні віншування. Так, сьогодні, 11 січня, до обласної ради із привітаннями завітав колектив військової частини 1141 Національної гвардії України. 

Слухали колядки та співали разом із гостями колективи обласної ради, облдержадміністрації та керівництво області. Зокрема, участь у святковому дійстві взяли голова обласної ради Григорій Недопад, його перший заступник Юрій Поліщук та заступник Григорій Пустовіт, а також перший заступник голови ОДА Сергій Мовенко та заступник очільника облдержадміністрації Олександр Троханенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як працюватиме Центральний ринок у Луцьку в період локдауну

Колядники побажали усім щирої молитви, гучної коляди, міцного здоров'я та родинного затишку,а ще заспівали для усіх присутніх "Многая літа!".

Своєю чергою керівники області подякували військовослужбовцям за різдвяні віншування та святковий настрій, а також вручили їм символічні подарунки.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити