image
 |  1141 13 Квітня 2024 | 21:14

Додому "на щиті" з війни повертається молодий волинянин

12 квітня 2022 року у боях з російськими окупантами в місті Маріуполь загинув житель села Верба Шамріцький Ілля Вадимович, 30.12.2000 р.н.

Морський піхотинець Ілля Шамріцький загинув під час чергового авіаудару по металургійному комбінаті імені Ілліча, повідомили в Оваднівській громаді.

Про це ще й травні 2022 року повідомляла його мама Наталія.

«Наш син загинув 10 квітня 2022 року в м. Маріуполь, захищаючи рідну землю. На жаль, тіло його не змогли вивезти і він назавжди залишився на полі бою.

Цю сумну звістку нам повідомив Іллюшин побратим, який потрапив у полон, а після обміну одразу ж подзвонив, щоб ми знали про долю нашого сина і про місце, де знаходиться його тіло.

Ілля був найкращим у світі сином! Він був обдарованою, доброю, відповідальною людиною і цілісною особистістю. Зараз він у небесному легіоні українських воїнів.

Вічна пам’ять дорогому синові!» – написала вона.

У військового залишився батько – Шамріцький Вадим Вячеславович, мати – Шамріцька Наталія Миколаївна та сестра – Шамріцька Анастасія Вадимівна.

Оваднівська сільська рада висловлює щирі співчуття рідним і близьким загиблого Героя та оголошує в громаді триденну жалобу.

Про дату і час поховання буде повідомлено додатково.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити