image
 |  2 20 Грудня 2017 | 13:31

Догосподарювалися: Саганюк хоче виділити теплокомуненерго мільйон на податки

Більше мільйона гривень має намір Володимир-Волинська міська рада виділити ПТМ «Володимир-Волинськтеплокомуненерго» на сплату податків та за послуги водопостачання.
Про це інформує наш власкор.
На сесії, що відбудеться 21 грудня 2017 року Володимир-Волинська міська рада вперше за усі роки існування  теплокомуненерго гаситиме за нього податкові зобов’язання та платитиме за послуги водопостачання.
Так, з міської казни передбачається виділити 1 мільйон 8 тисяч гривень.
Ці кошти, як вбачається з відповіді на інформаційний запит, ПТМ «Володимир-Волинськтеплокомуненерго», має намір спрямувати:
- на сплату єдиного соціального внеску за листопад та грудень – 478,8 тис. грн.;
- на сплату податкових зобов’язань з податку на додану вартість за листопад-грудень – 390,0 тис. грн.;
- платежі на послуги водопостачання/водовідведення Володимир-Волинського УВКГ за листопад-грудень – 139,3 тис. грн.
У цьому році з міського бюджету вже виділялися значні суми коштів на це підприємство. Так, по загальному фонду виділено 37,2 тис. грн., по спеціальному 1686,2 тис. грн. Серед іншого було придбано лісовоз маніпулятор за 600 тис. грн.
Варто зазначити, що жодне інше комунальне підприємство міста не отримувало таких значних сум коштів, тим більше на сплату податків. Схоже, ставленик Саганюка «антикризовий менеджер» Сергій Коба не спроможний ефективно управляти підприємством. Весь його «менеджмент» звівся до банального витягування коштів з казни громади міста, а сприяє такому «витягуванню» те, що Сергій Коба голова бюджетної комісії міської ради.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити