image
 |  5 16 Листопада 2022 | 22:31

Донька колишнього волинського посадовця після поїздок до росії раптово "закохалася" в українську культуру

Вподобав ростовські краєвиди, відправив доньку народжувати в так звану ДНРію, а тепер, ніби то, у рядах Збройних сил захищає Україну. Більше того: хоче поновитися на керівній посаді і далі відати освоюванням грошей на будівництві доріг. Мова про Ігоря Свиридова, колишнього директора Служби автомобільних доріг у Волинській області. Нині він судиться, аби знову повернутися до влади. А от донька Свиридова, котра не так давно регулярно їздила до Росії та окупованого Донецька, несподівано закохалася в українську історію та культуру.

Про це стало відомо з сюжету ТРК Аверс.

Нагадаємо, двох заступників Ірога Сверидова у 2020 році спіймали на одержанні відкатів. Як тільки розгорівся публічний скандал виявилося, що сам Свиридов на той момент уже був звільнений. Ймовірно, аби його репутація була чистою. Тепер судиться, бо хоче повернутися у керівне крісло, мовляв, його звільнили незаконно. Адвокат Свиридова - з Києва, а сам Свиридов на засідання не приходить, як каже адвокат, він служить у ЗСУ.

Раніше пан Ігор ділився з журналістами проблемами з фінансовим становищем, адже так він пояснював те, чому його донька народжувала в окупованому Донецьку, мовляв там все було безкоштовно, а в Київ і Луцьк йому не по-кишені. 

Варто зауважити, що донька Свиридова Дар'я Сухова та зять регулярно постили світлини з окупованого Донецька та ростова на дону, а також з Криму. На той час Свиридов працював у Службі автомобільних доріг Волині. 

Тепер же Дар'я Сухова на своїй сторінці у соцмережі всім демонструє нині вона закохана в українську історію та культуру. Замість світлин ростова, донька Свиридова постить фото Степана Бандери та захоплюється Героями Азовсталі.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити