image
 |  0 31 Січня 2020 | 12:42

Донька постраждалої у ДТП лучанки звинувачує поліцію у брехні: шукає свідків

Волинянка звинувачує правоохоронців у брехні про ДТП, яка трапилась 29 січня, коли вантажівка наїхала на жінку та шукає свідків автопригоди.

До редакції ВолиньUA звернулася донька постраждалої, яка стверджує, що її мама перетинала дорогу на дозволений сигнал світлофора та по пішохідному переході, проте ці дані розбігаються з думкою поліції.

"БУДЬ ЛАСКА,НЕ БУДЬТЕ БАЙДУЖІ !!! МОЮ МАМУ ЗБИЛА ВАНТАЖІВКА НА ПІШОХІДНОМУ ПЕРЕХОДІ, МИ ШУКАЄМО СВІДКІВ!!!!  

КРИМІНАЛЬНУ СПРАВУ ВЖЕ ВІДКРИТО,АЛЕ НАМ ПОТРІБНІ СВІДКИ! 

В Луцьку 29 січня 2020 року сталося ДТП, в результаті якого було скоєно на пішому переході наїзд на пішохода. Постраждала - моя мама (Запорожець Тетяна), сумлінний працівник заводу "Мотор" і просто хороша людина. 

ДТП сталося в проміжку часу 18'30-18'50 на перехресті вулиць Ківерцівська/Героїв Упа (Вишкiв), в ході якого водій вантажівки МАН здійснив наїзд на жінку, яка поверталась з роботи до дому до своїх рідних та пересікала проїзджу частину по пішому переходу на дозволений сигнал світлофору. Тільки зрозумійте, вона не дійшла ВСЬОГО ЛИШЕ 200м до свого будинку, та отримала тілесні ушкодження у вигляді забою головного мозку, перелому потилочної кістки черепу, вивоху правої нижньої кінцівки. На жаль наслідком ДТП в неї була втрата свідомості і втрата пам'яті.

 На наступний день в ЗМІ, з посиланням на джерела в правоохоронних органах, з'явилась інформація про даний випадок дтп, але з зазначенням про пішохода, який пересувався ПОЗА ВСТАНОВЛЕНОЇ для переходу проїзджої частини. І ЦЕ ЦІЛКОВИТА НЕПРАВДА!!!

Допоможіть, будь ласка, не допустити уникнути віповідальності винних за нанесення тілесних ушкоджень матері, або бездіяльності правоохоронних органів.

Хто був випадковим СВІДКОМ зазначеного дтп, АБО МАЄ ЗАПИСИ на відеореєстратор скоєння наїзду, розташувань вантажівки та тіла на проїзджій частині - не будьте байдужими, ПРОСТО ПОДЗВОНІТЬ АБО НАДІШЛІТЬ ФОТО,ВІДЕО (Viber, WhatsApp) на номери 068-7868-980, 0502612979", - йдеться у повідомленні Anastasia Koropuis.

Читайте також: Знайдений у Луцьку згорток з наркотиками патрульний викинув у річку (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити