image
 |  2 25 Вересня 2018 | 05:59

Допилася до чортиків: киянка на Daewoo врізалася в церкву


23 вересня в Києві на Троєщині сталося лобове зіткнення двох автомобілів – Dacia Logan і Daewoo Lanos. Внаслідок ДТП постраждали двоє людей.
Про це повідомляє Информатор.
Атопригода сталася близько 20-ї години у неділю за адресою вулиця Теодора Драйзера, 36.
Як розповів водій Daciа, він їхав у напрямку вулиці Оноре де Бальзака, перед ним рухався ВАЗ 2106. На під’їзді до перехрестя «шістка» різко пішла праворуч, а на зустріч Logan виїхав Lanos без світла фар. Від удару Dacia вилетіла на протилежний бік дороги, а Daewoo поїхав прямо і зупинився в будівлі церкви Ісуса Христа. Від місця удару до місця зупинки Lanos відстань склала близько 200 метрів.
Внаслідок зіткнення постраждали двоє пасажирів Dacia. Дівчину і чоловіка госпіталізували до лікарні. За кермом Daewoo перебувала жінка. Вона відмовилася від госпіталізації, проте мала зовнішні ознаки алкогольного сп’яніння і під час діалогу розповіла, що трохи випила.

Для оформлення ДТП прибула слідчо-оперативна група. На місці також працювали патрульні та медики. Подробиці події з’ясовуються.
Учасники ДТП пройдуть медичний огляд для визначення наявності алкоголю в крові.


Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити