image
 |  13 6 Липня 2018 | 17:20

Допомагає схуднути і довести до оргазму: 10 фактів про поцілунок

Сьогодні відзначають Всесвітній день поцілунків. Свято виникло у Великій Британії в XIX столітті.
Пропонуємо 10 фактів про поцілунки до цього свята.
10% жителів Землі ніколи не цілувалися
90% різних світових культур дозволяють поцілунки. Решта не роблять це з різних причин. У деяких районах в Судані люди відмовляються цілуватися, бо вважають, що рот є дзеркалом душі, і вони бояться, що їх душу вкрадуть під час дотику до рота іншої людини.
Походження слова
Слово "поцілунок" походить від старого англійського слова cyssan. Вчені не знають, як слово cyssan виникло, але припускають, що воно відображало ті звуки, які утворюють люди під час поцілунку.
Поцілунки корисні для здоров'я
Поцілунок допомагає зміцнювати імунну систему та може допомогти зберегти зуби чистими. Додаткова кількість слини, що виробляється під час поцілунку, вимиває бактерії з рота і зберігає корінні зуби. Поцілунки можуть знижувати артеріальний тиск, адже розширюють кровоносні судини, що пришвидшує серцебиття.
Скільки триває найдовший поцілунок у світі?
Світовий рекорд найдовшого поцілунку належить парі з Таїланду Еккачай і Лаксане Тіранарат. 2013 року вони безперервно цілувалися протягом 58 годин 35 хвилин і 58 секунд під час проведення конкурсу Ripley's Believe It Or Not Event.
Поцілунок і закон
У багатьох країнах незаконно цілуватися у громадському місці. У Мексиці професора університету Мануеля Берума заарештували за те, що поцілував свою дружину на публіці.
2010 року чоловік із Саудівської Аравії був заарештований за те, що обіймав і цілував жінку в людному місці. Його засудили до трьох серій ударів батогом по 30 ударів кожна, а також до 4 місяців тюремного ув'язнення.
Поцілунки допомагають схуднути
Швидкий поцілунок спалює 2-3 калорії, тоді як французький поцілунок здатний знищити більш ніж 5 калорій.
Час поцілунку
В середньому людина проводить 20 160 хвилин (два тижні) свого життя, цілуючись.
Американець Адам Вольфрам з Міннесоти за 8 годин поцілував 8001 людину. 15 вересня 1990 року під час фестивалю, що проходив у його штаті, він примудрявся цілувати нову людину через кожних 3,6 секунди.
Перший поцілунок на екрані відбувся 1896 року. Його зафіксували Мей Ірвін і Джон Райє у 30-секундній стрічці Томаса Едісона під назвою "Поцілунок".
Хто закриває очі, коли цілується
66% людей закривають очі, цілуючись. Решта отримують задоволення, спостерігаючи за зміною емоцій на обличчях партнерів.
Поцілунок здатний довести до оргазму
У опитуванні жінки зізналися, що досягли оргазму без генітальної стимуляції, лише за допомогою поцілунка. Цей факт підтвердила сексолог Ава Каделл. Вона впевнена, що якщо йдеться про жінок, то для досягнення оргазму прямий фізичний контакт не обов'язковий, оскільки у них бувають різні рівні збудження.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити