image
 |  5 7 Квітня 2023 | 14:05

Дорогою до лікарні зупинилося дихання: на Волині застрелився військовий

Трагедія сталася 6 квітня близько 15:00 у селі Пулемець Ковельського району.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини стало відомо з власних джерел.

Військового виявили з кульовим пораненням у голову. В критичному стані його госпіталізувала бригада швидкої допомоги, яка почала проводити реанімаційні заходи. Дорогою до медзакладу в чоловіка зупинилось дихання. Військовослужбовця транспортували до Шацької районної лікарні, проте врятувати його життя не вдалось.

Інформацію підтвердили у пресслужбі ДБР. У відомстві зазначили, що 6 квітня близько 15:00 поблизу села Пулемець Ковельського району військовослужбовець прикордонної служби, керуючи екскаватором, проводив інженерні роботи з укріплення кордону. Під час робіт наїхав на міну та підірвався.

Водій екскаватора при цьому не постраждав. Невдовзі на місце події прибули начальник прикордонної застави разом з інспектором прикордонної служби.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Священик луцького собору, який будується на гроші путіна, пояснив, чому не зрадить москві

Після огляду території начальник відійшов нібито зателефонувати. Невдовзі пролунав звук, схожий на постріл. Начальника застави знайшли неподалік від місця події з вогнепальним пораненням у голову.

Розпочато кримінальне провадження за статтями 115 та 425 КК Украіни – умисне вбивство (самогубство) та недбале ставлення до військової служби.

Тривають необхідні слідчі дії, встановлюють всі обставини трагедії.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити