image
 |  4 23 Червня 2019 | 10:46

Дорогу Луцьк-Дольськ не ремонтуватимуть аж до 2022 року

Влада немає наміру аж до 2022 року ремонтувати аварійну дорогу Луцьк-Ківерці-Маневичі-Любешів-Дольськ.

Про це інформує прес-служба Волинської обласної ради. 

Нагадуємо, депутат Микола Бущук звертає увагу на проблему з цією дорогою. У своєму депутатському запиті він пропонує передбачити державне фінансування на ремонт цієї траси.

"У зв’язку з катастрофічним погіршенням стану дороги державного значення загального користування Р-14 Луцьк-Ківерці-Маневичі-Любешів-Дольськ, протяжністю 154,4 км та з метою підвищення на ній рівня безпеки руху, швидкості, комфортності та економічності перевезень прошу включити вищезгадану дорогу до "Державної цільової економічної програми розвитку автомобільних доріг загального користування державного значення на 2018-2022 роки", - йдеться у запиті. 

На депутатський запит відреагували у Волинській ОДА. "За інформацією служби автомобільних доріг у Волинській області Державною цільовою економічною програмою розвитку автомобільних доріг загального користування державного значення на 2018 - 2022 роки, затвердженою постановою Кабінету Міністрів України від 21.03.2018 року №382, реконструкцію, капітальний чи поточний середній ремонт автомобільної дороги загального користування державного значення Р-14 Луцьк - Ківерці - Маневичі - Дольськ з 2018 по 2022 роки не передбачено", - пишуть в ОДА.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали, які ділянки волинських доріг мають підвищену аварійність

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити