image
 |  7 1 Травня 2023 | 23:31

Дорогу на Ківерці підремонтують, але без додаткового шару асфальту, освітлення та тротуарів

Дорогу з Луцька на Ківерці підремонтують, але без додаткового шару асфальту, освітлення та тротуарів.

Про це у коментарі власкору "ВолиньUA" розповів начальник Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Волинській області Анатолій Посполітак.

Як відомо, ділянка дороги з Луцька на Ківерці мала ремонтуватися ще у 2022 році. Якраз перед початком російської агресії 24 лютого працівники автодору зняли шар старого асфальту. Планувалося, що за якістю дорога буде не поступатися ділянці, яку зробили ще раніше від межі Луцька. Але війна перекреслила усі плани.

"Ми зуміли акумулювати кошти на ремонт відрізку 4,9 км дороги до Ківерець. Адже з цієї дороги був знятий шар асфальту і вона так і лишалася не відремонтована. Щоб підтримувати її у належному стані, ремонт просто необхідний. Тому нам дозволили частково відновити дорожнє покриття та влаштувати ямковий ремонт. Але тепер цей відрізок траси від Дачного до Ківерець буде за якістю значно поступатися ділянці від Луцька до Дачного. Не буде двох шарів асфальту, освітлення, тротуарів, майданчиків для транспорту. Коштів на це просто немає. Сподіваюся, після війни нам вдасться відремонтувати цю ділянку так якісно, як відремонтовані інші ділянки шляху Р14", - повідомив Анатолій Посполітак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скандал між сусідами у Луцьку: поліція вилучила зброю

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити