image
 |  0 10 Вересня 2020 | 09:36

Дозвіл бойовикам «ДНР» «проінспектувати» позиції ЗСУ – це державна зрада, не на словах, а на ділі, - Олег Тягнибок

На позачерговому засіданні ТКГ Кравчук і Фокін від імені України дозволили бойовикам «ДНР» «проінспектувати» позиції ЗСУ в районі Шумів, що під Горлівкою. Це той самий населений пункт, який тримають українські морпіхи і на який днями грозився напасти Пушилін. Так звана «перевірка» відбудеться вже 10 вересня.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив Олег Тягнибок.

Ганьба, якої світ не бачив. Як то кажуть, приїхали. Путінські найманці продовжують обстріли. Українські військові продовжують гинути. А Зеленський продовжує називати це «перемир‘ям» і через своїх комуністичних старців у ТКГ запускає бойовиків «погуляти» по наших позиціях! Дозволяє злочинцям, які давним-давно мали сидіти по тюрмах, «інспектувати» наших захисників!
Вибори в ОРДЛО йому пропихнути не вдалося, то тепер вирішив вдарити по самій армії на передовій?! Далі що буде?! По всій лінії фронту екскурсію їм проведе?! У військові частини запросить?! До Генштабу покличе?! Чи у Верховну Раду відразу — закони писати?!
Це рішення — фактична легалізація самопроголошених «республік». Державна зрада чистої води. Вже не на словах і не в планах — на ділі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Єдина партія, яка згуртувалась і утворилась навколо ідеї – це «Свобода», – політолог

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити