image
 |  11 17 Листопада 2019 | 22:30

Друга за тиждень втрата: на фронті загинув іще один волинянин

Вже другу за цей тиждень втрату на фронті війни з Мосоквією понесла Волинська земля. Ворожа куля обірвала життя Артема Соколова, бійця 14-ї окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого. 

Сумну звістку про втрату ще одного бійця повідомляють на сторінці 14-ї ОМБр у Facebook.

«Війна триває… Безжальна… Знову біль втрати… Ворожа куля обірвала життя нашого побратима Артема Соколова…

Брате, допомагай нам із небес… Допоможи нам помститися за твою смерть, за смерть кожного українського воїна, знищити російську гниль, що отруїла нашу землю, перемогти… Ти ж так цього хотів!..

Спочивай із миром, брате… Пам’ять про тебе, незгасимою свічкою освітлюватиме наші душі і шлях до Перемог…, – йдеться у повідомленні.

У понеділок, 18 листопада, у Володимирі-Волинському оголосили День жалоби.

Це вже друга за тиждень втрата: 14 листопада від отриманого смертельного поранення на Сході загинув військослужбовець 14-ї ОМБр Юрій Хомік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Сході загинув волинянин

"Командування та особовий склад 14 окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого висловлюють співчуття рідним та близьким Артема Соколова. Тужимо разом із вами… Вічна пам’ять Герою…», – пишуть військові.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити