image
 |  0 3 Березня 2019 | 17:27

Друк бюлетенів на президентських виборах обійдеться в 166 мільйонів гривень

Замовлення виконає державне підприємство «Поліграфічний комбінат «Україна» по виготовленню цінних паперів».

Про це повідомляє «Главком» з посиланням на систему ProZorro. 

Центральна виборча комісія 22-го лютого опублікувала повідомлення про намір укласти договір з державним підприємством «Поліграфічний комбінат «Україна» по виготовленню цінних паперів» на виготовлення виборчих бюлетенів для голосування за кандидатів на пост президента загальною вартістю 166,36 мільйонів гривень. 

ЦВК обрала ДП шляхом переговорної процедури, зіславшись на закон про вибори президента України, яким передбачено, що виборчі бюлетені є документами суворої звітності та містять ступені захисту. Єдине підприємством, що володіє матеріально-технічною базою та виробничими потужностями, необхідними для виготовлення виборчих бюлетенів, є «Поліграфічний комбінат «Україна» по виготовленню цінних паперів». 

Загалом, на друк бюлетенів для голосування на президентських виборах відводиться 16 календарних днів. 

Нагадаємо, що 8-го лютого Центральна виборча комісія завершила реєстрацію кандидатів у президенти на виборах 2019. Таким чином, кандидатами на виборах були зареєстровані 44 кандидати в президенти. 

Крім того, 47 претендентам було відмовлено у реєстрації кандидатами у президенти.

1-го березня двоє кандидатів у президенти Андрій Садовий і Дмитро Гнап заявили, що знімаються з виборів на користь іншого кандидата Анатолія Гриценка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українці на виборах мають перетворитися з виборців на працедавців, - Руслан Кошулинський

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити