image
 |  4 19 Серпня 2019 | 13:01

Дружина прем'єра Ізраїлю викинула коровай, яким її вітали в Києві (ВІДЕО)

Скандальна дружина прем'єр-міністра Ізраїлю Беньяміна Нетаньяху Сара викинула додолу шматочок короваю, яким її привітали в аеропорту Києва.

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на "Вести Израиля".

Коли подружжя Нетаньягу зійшло з літака в Києві, їх вітали три дівчини в традиційних українських строях і з короваєм хліба з сіллю.

Глава уряду Ізраїлю, вже знайомий з цим ритуалом, відламав шматочок хліба, вмочив у сіль і надкусив. Після цього він передав скибочку дружині Сарі, але та кинула його на підлогу.

Зазначимо, сьогодні у Києві відбудеться зустріч президента України Володимира Зеленського з прем’єр-міністром Ізраїлю Біньяміном Нетаньягу.

Читайте також: Разумков запропонував підвищити депутатам зарплату

Нагадаємо, дружина прем'єр-міністра Ізраїлю Беньяміна Нетаньягу Сара влаштувала скандал в літаку по дорозі в Київ, бо командир лайнера не вітав її належним чином при посадці в літак.

Як відомо, 8 жовтня 2018 року дружина прем'єр-міністра Ізраїлю Беньяміна Нетаньягу Сара Нетаньягу постала перед судом у першому слуханні за звинуваченням у зловживанні державними коштами.

2 грудня поліція Ізраїлю порекомендувала пред'явити звинувачення в корупції прем'єр-міністру Ізраїлю Біньяміну Нетаньяху і його дружині.

У червні дружину прем'єр-міністра Ізраїлю Біньяміна Нетаньяху Сару після чотирирічного судового розгляду визнали винною у корупції.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити