image
 |  0 11 Червня 2021 | 22:24

Дружина загиблого атовця з Волині не вірить у самогубство чоловіка: вона показала дивні смс

У травні в місті Ківерці поховали 31-річного атовця Миколу Тавпича. Чоловіка з зони антитерористичної операції привезли з простреленим черепом. Офіційна версія – боєць вкоротив собі віку, вистріливши у підборіддя. Однак дружина у це не вірить, адже в переписці той казав, що з нього вимагали чималу суму грошей. Щоб їх віддати, подружжя подумувало навіть продати нирку.

Про смерть ківерчанина Миколи Тавпича в пресі не було жодних повідомлень. Річ у тім, що офіційна версія смерті військового – самогубство, адже куля пройшла навиліт через голову. Згодом з журналістами зв’язалася дружина Миколи Тавпича Яна. Вдова покійного не вірить, що її чоловік вчинив самогубство, адже напередодні написав їй повідомлення, яке може свідчити про те, що відправитися на той світ йому допомогли. І мова йде не про ворожу кулю. Окрім останніх повідомлень дружині, є ще цікава переписка з братом, де боєць АТО повідомляє, що на нього чинять тиск і вимагають величезну суму грошей.

Зокрема напередодні покійний Микола Тавпич писав у повідомленнях, що його хочуть віддати під трибунал і йому світить 8-9 років військової тюрми. Натомість йому пропонують відкупитися за 700 тисяч гривень.

Ще кілька повідомлень покійний боєць написав колишній дружині, у яких йшлося, що він, його брат та ще один волинянин влипли у серйозну історію: «Я, Колян і горбатий трохи залетіли. Коляна перевели в іншу частину, а мені догану вліпили, а горбатому дали п...и».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Володимиpі на «зебрі» під колеса мотоцикла потpапила велосипедистка

А в останньому повідомленні, яке боєць написав уже дружині Яні було наступне: «Якщо я завтра не передзвоню вранці тобі, значить мене вбили свої на КСП. Збережи це смс, хоч якийсь доказ. Винен начальник штабу і взвод ВМЗ (матеріального забезпечення – ред.) 14 бригади».

Повідомлення було відправлене 4 травня о 02.59. Наступного дня о 18 годині його дружину Яну повідомили про смерть чоловіка. Офіційна година смерті – 15.00. Причина – самогубство: чоловік застрелився, вистріливши собі у підборіддя, куля вилетіла через голову.

Детальніше - у сюжеті ТРК Аверс.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити