image
 |  4 24 Листопада 2021 | 09:44

ДТП біля луцького ТРЦ: один із водіїв не мав права кермувати

Учора, 23 листопада, патрульним надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на проспекті Соборності, що у Луцьку, за участі скутера та автомобіля. Заявник повідомив, що водій скутера перебуває в стані алкогольного сп’яніння та намагається втекти.

Про це інформує Патрульна поліція Волинської області.

Поліцейські, які оперативно прибули на місце події, встановили, що керманич скутера SYM ORBIT II 150 не вибрав безпечної швидкості руху, безпечної дистанції, не стежив за дорожньою обстановкою, внаслідок чого здійснив зіткнення з Mercedes-Benz Sprinter, який рухався попереду.

На місце події викликали медиків, які оглянули скутериста. Від шпиталізації останній відмовився. Інший учасник ДТП не постраждав.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Потрійна ДТП у Луцьку: перед переходом автівки наздогнали одна одну (ФОТО)

У керманича скутера патрульні виявили ознаки алкогольного сп’яніння, однак пройти огляд на визначення стану алкогольного сп’яніння останній відмовився у присутності двох свідків.

Також патрульні встановили, що він вже притягався двічі до відповідальності за керування у стані сп’яніння та позбавлений права керування.

На винуватця ДТП патрульні склали адміністративні матеріали за ч.3 ст.130 (Керування у стані сп’яніння), ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило пошкодження транспортних засобів), ч.4 ст.126 (Керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування транспортними засобами), ч.1 ст.126 (Керування транспортним засобом особою, яка не мала поліс обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів) та ч.6 ст.121 (Керування водієм транспортним засобом, не зареєстрованим або не перереєстрованим в Україні в установленому порядку) КУпАП.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити