image
 |  2 31 Жовтня 2022 | 14:31

ДТП на Волині: 16-річний хлопець помер у лікарні (ФОТО)

На Волині трапилося три смертельні дорожньо-транспортні пригоди.

Про це інформує поліція Волинської області.

Так, 30 жовтня, у селі Підріччя Камінь-Каширського району 16-річний місцевий мешканець, ймовірно, не впорався з керуванням та допустив зіткнення із гужовою підводою. Підліток отримав тілесні ушкодження, у реанімаційному відділенні районної лікарні він помер.

У суботу, 29 жовтня, у Тростянці Луцького району 48-річний керманич Peugeot Boxer здійснив наїзд на велосипедиста, який рухався у зустрічному напрямку. Від отриманих травм велосипедист помер на місці події. Його особу встановлено – це 58-річний житель села Острів.

А у п’ятницю на автодорозі М-19, поблизу населеного пункту Линівка, водій вантажівки МАН, мешканець Тернопільщини, допустив наїзд на пішохода, який перетинав проїжджу частину поза пішохідним переходом. 67-річний мешканець Луцька загинув на місці події.

За трьома фактами ДТП відомості зареєстровано за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Мова йде про порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть. Триває досудове розслідування.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити