image
 |  2 9 Вересня 2019 | 10:31

ДТП на Волині: 2 розбиті автівки, 4 постраждалих та 2 загиблих

Учора, 8 вересня, на вулиці Незалежності у райцентрі Рожище автомобіль «Mercedes-Benz Sprinter» на смерть збив велосипедиста. За фактом летальної ДТП триває досудове розслідування.

Про це інформує прес-служба поліції Волинської області.

Автопригода трапилася по 18 годині. Поліцейські попередньо встановили, що за кермом «Mercedes-Benz Sprinter» перебував 45-річний місцевий житель. Водій керуючи автомобілем, в стані алкогольного сп’яніння, не вибав безпечної швидкості та допустив наїзд на велосипедиста, 64-річного жителя райцентру Рожище.

Внаслідок ДТП пенсіонер загинув у кареті швидкої медичної допомоги.

Транспортний засіб помістили на арешт майданчик. Водія затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Читайте також: Волинянин вкрав з картки товариша тисячу гривень

У суботу, 7 вересня, близько 15 години на автодорозі неподалік села Буцинь Старовижівського району 46-річний житель Ковеля, керуючи автомобілем «Fiat Doblo», зіткнувся з автомобілем «Mazda».

Внаслідок ДТП 71- річна пасажирка автомобіля «Mazda» загинула на місці. Обох водіїв та двох пасажирів автомобіля «Mazda» госпіталізували.

Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити