image
 |  9 20 Січня 2022 | 10:49

ДТП на Волині: 4 побиті автівки та 4 постраждалих (ФОТО)

Дві дорожньо-транспортні пригоди з постраждалими трапились у Ковельському районі за минулу добу, в них травмувалося четверо осіб. Усі вони госпіталізовані до лікарень.

Про це інформує поліція Волинської області.

Близько 12 години між селами Мильці та Ниці 42-річний водій ВАЗ, житель селища Стара Вижівка, допустив зіткнення із автомобілем Ford Transit під керуванням 54-річного ковельчанина. Водій та 62-річна пасажирка ВАЗа отримали тілесні ушкодження, їх шпиталізували.

Інша аварія трапилась близько 13 години на автодорозі сполученням «Шацьк-Ратне». 23-річний керманич Mazda 6, виїжджаючи із подвір’я власного господарства, не надав перевагу в русі автомобілю Renault Trafic та зіткнувся з ним. Внаслідок цього двоє пасажирів мікроавтобуса травмувалися, вони госпіталізовані у неврологічне відділення Любомльської ЦРЛ.

У поліції за фактами автопригод розпочали кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило тілесні ушкодження) Кримінального кодексу України. Слідчі з’ясовують обставини аварій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У селі на Волині виявили масштабну рубку лісу: ведеться розслідування

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити